Perşembe, 05 Ocak 2023 16:35

Kurtuluş Lisesi Kros Kız Takımı, Şampiyonluklarını Özçınar ile Paylaştılar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okullar arası kros yarışmasında şampiyon olan Kurtuluş Lisesi Genç Kız Kros takımı bugün saat 10:00’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar kabulde yaptığı açıklamada Kurtuluş Lisesi Kros Kız Takımını ve eğitmenleri Çilem Esenyel Özteknik’i kutlayarak,  kız takımına Şubat ayında Eskişehir’de yapılacak şampiyonada başarılar diledi. Özçınar bölge okullarının spor alanındaki başarılarının kendisini her zaman gururlandırdığını da ifade etti.

Ziyarette Kurtuluş Lisesi Müdürü Hülya Altun, Müdür Müavini Cemil Çelik, Beden Eğitimi Öğretmeni Çilem Esenyel Özteknik ve kros şampiyon kız takımı hazır bulundu.

Kurtuluş Lisesi Şubat ayında Eskişehir’de 14-15 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye Kros şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.