Perşembe, 28 Nisan 2022 11:59

Güzelyurt Belediyesi Bayram Tedbirlerini Aldı

Ramazan Bayramı tatili süresince Belediye tarafından verilmekte olan hizmetlerin düzenli olarak sürdürülebilmesi amacı ile birtakım tedbirler alınmıştır. Ayrıca herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekiplerin çalışma gün ve saatleri düzenlenerek, nöbetçi ekipler devreye konmuştur.

Temizlik Hizmetleri: Kentin, yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri bayram öncesi ve tüm tatil süresince kirliliğe meydan vermemek amacı ile devam ettirilecektir.

Ev ve işyeri atıkları: Merkezde bulunan işyeri ve konutların evsel atıkları tatil süresince normal program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmeti: Kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz verilen su normal programına devam edilecek. Herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Defin Hizmeti: Tüm mezarlıklar bayram ziyaretleri için kontrol ve bakımdan geçirildi. Ayrıca tatil süresince mezarlıklarda görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri: Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile tatil süresince nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı Hizmeti: Tartı Merkezi bayramın birinci günü olan 2 Mayıs 2022 Pazartesi günü kapalı olup, bayram sonrası normal programa devam edilecektir. Tatil süresince acil bir durum olması halinde Merkez Tartı için 0542 888 8101 numaralı telefon gelecek taleplere cevap verecektir.

Salhane Hizmetleri: Kesimhane bayramın birinci günü olan 2 Mayıs 2022 tarihinde kapalı olup bayramın ikinci günü 3 Mayıs 2022 Salı günü normal programına devam edecek.

Açık Pazar: Açık Pazar bayram öncesi 30 Nisan Cumartesi günü rutin gününde açık olacak.

İçme Suyu Kontür Yükleme Hizmeti:  Ön ödemeli su sayacı bulunan vatandaşlar ihtiyaç hasıl olması durumunda Kapalı Pazar,  Kalkanlı  ve  Bostancı Şubelerinde bulunan paypoint noktalarından 24saat su yüklemesi yapılabilir.

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 8293244, 0548 829 3265 numaralı telefon hatları Bayram tatili süresince vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim.

Okunma 2569 defa

sikayet

gazete



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi