Salı, 27 Haziran 2023 13:49

BAYRAM TEDBİRLERİ

Kurban  Bayramı  tatili  süresince  Belediye  tarafından  verilmekte  olan  hizmetlerin düzenli olarak sürdürülebilmesi amacı ile birtakım tedbirler alınmıştır. Ayrıca herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekiplerin çalışma gün ve saatleri düzenlenerek, nöbetçi ekipler

devreye konmuştur.

Temizlik Hizmetleri: Kentin, yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri bayram öncesi ve tüm tatil süresince kirliliğe meydan vermemek amacı ile devam ettirilecektir.

Ev ve işyeri atıkları: Merkezde bulunan işyeri ve konutların evsel atıkları tatil süresince normal program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmeti: Kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz verilen su normal programına devam edecek. Herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil

süresince devrede olacaktır.

Defin Hizmeti: Tüm mezarlıklar bayram ziyaretleri için kontrol ve bakımdan geçirildi. Ayrıca tatil süresince mezarlıklarda görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri: Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile tatil süresince nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı  Hizmeti : Merkez Tartı bayram süresince kapalı olacaktır. Cypruvex Tartı (Kalkanlı) bayramın  birinci  günü  kapalı,  2.  günü  17.00-18.00  arası  açık  olacaktır.  Cypruvex  Tartı bayramın 3 ve 4. günü ihtiyaç olması durumunda  0533 834 9507 numaralı telefon gelecek taleplere cevap verecektir.

Salhane Hizmetleri: Kesimhane bayramın birinci(28 Haziran) ve ikinci (29 Haziran)  günü 07.00-16.00 saatleri arasında kurbanlık kesmek isteyen vatandaşlar için açık olacaktır. Salhane bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran 2023 Cuma günü kapalı olacktır. Bayram tatili sonrası salhane rutin programına devam edecek.

Açık Pazar: Açık Pazar Bayramın dördüncü günü olan 1 temmuz 2023 Cumartesi günü açık olacaktır.

İçme Suyu Kontür Yükleme Hizmeti: Vatandaşların su faturası ödeme veya su sayacına su yüklemesi  yapabilmesi  için  Hizmet  Binası  bayramın  dördüncü  günü  1  Temmuz  2023 Cumartesi 09.00-13.00 saatleri arasında açık olacak. Ön ödemeli su sayacı bulunan vatandaşlar ihtiyaç hasıl olması durumunda Kapalı Pazar, Kalkanlı ve Bostancı Şubelerinde bulunan paypoint noktalarından 24saat su yüklemesi yapılabilir.

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 8293244, 0548 829 3245 numaralı telefon hatları Bayram tatili süresince vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim

GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Okunma 961 defa

sikayet

gazete